Kokouspalvelut

Sijaintimme Kokkolan Golfin yhteydessä mahdollistaa asiakkaillemme ikimuistoiset kokoukset, lounaspalaverit tai illanistujaiset.

Kauttamme voit tilata kokoustilat, kahvittelut, eväät tai ruokailut kokouksen yhteyteen tai golftapahtumaan tai golfpäivään. Kokoustiloihin mahtuu kerrallaan noin 25 henkilöä. Asiakas voi valita halutessaan kahden kokoustilan välillä, tai ottaa käyttöönsä kummatkin.

Yleelliset saunatilamme mahdollistavat illanistujaiset ja muut TYKY-tapahtumat, joihin luonnollisesti saat tarjoilun kauttamme.

Esimerkkeinä olemme mm. järjestäneet yrityksille koulutuspäivän puitteet vuokraamalla kokoustilat, järjestämällä aamukahvittelun, lounaan ja iltapäiväkahvin. Lisäksi järjestämme pikkujouluja tai merkkitapahtumia yrityksille tiloissamme. Pikkujouluihin sisältyy yleensä ruokailu ja saunominen.

Painamalla kokous hinnasto pääset tarkastelemaan kokouspalveluiden hintoja.

Kokoushinnastot yläkertaan

 

aamukokous (8-12)

Sis. Aamukahvit, suolainen piirakka/sämpylän sekä päivän lounaan noutopöydästä

19.50€/hlö

Iltapäiväkokous (12-16)

sis. Päivän lounaan noutopöydästä sekä iltapäiväkahvit ja makean leivonnaisen/pullan

19.50€/hlö

Päiväkokous (8-16)

sis. Aamukahvit suolainen piirakka/sämpylän, päivän lounaan noutopöydästä sekä iltapäiväkahvit makean leivonnaisen/pullan

24.00€/hlö

Kokous ilman tarjoiluja

Yläkerran tilavuokra ilman tarjoiluja 25€/tunti

Saunaillat

Yläkerran kokoustilat on mahdollista sovelluttaa työporukan/kaveriporukan saunailtoja varten. Saunailtojen tarjottavat löydät klikkaamalla menu painiketta. Tarjoilut pyritään tekemään min. 10 henkilölle ja sama menulla.

Ilta ilman saunaa

(17.00-00.00)

100€/ryhmä

Saunailta

(17.00-00.00)

150€/ryhmä(sis. pyyhkeet)

Alustavat ruokatilaukset sekä tila varaukset voi tehdä s.postiin keittio@dropplace.fi tai puhelimella: 0408236552 Teemu Styrman


Ota yhteyttä

Kokkimme ottaa sinuun yhteyttä parin päivän sisällä!

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä puhelimitse
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä sähköpostitse

Valokuvat